Atelier3D - Duurzaam Denken en Doen, Coöperatie U.A.

Bouw mee met Atelier3D

Steun Atelier3D bij de verbouw van Kaardebol tot Kas

Heb je het al gezien? Aan de Harenbergweg herrijst uit haar as De Kas, het voormalige duurzaamheidscentrum van gemeente Zutphen. Het is fijn dat de gemeente de herbouw van het uitgebrande pand voor haar rekening neemt. Maar we willen ook nog vérbouwen. Onder meer om op De Kas een restaurant, kookstudio, onderwijslokaal en vlinderkas te vestigen. En om de entree te verbeteren. De verbouwing is aan de nieuwe exploitant Coöperatie Atelier3D. En dat kost geld.

Is dat nodig, verbouwen? Inderdaad. Want we willen van De Kas een bruisende publiekstrekker maken. Bovendien staat A3D voor de ambitieuze combinatie van geld verdienen mèt het bevorderen van duurzaamheid. Om deze redenen willen we meer activiteiten in de gebouwen kunnen onderbrengen.

Het goede nieuws luidt, dat de kosten in plaats van 4 nog maar 1,2 ton bedragen. Het is onze uitdaging dit bedrag nog vóór oudjaar bijeen te brengen. Zodat de bouwers door kunnen. In mei staat er dan weer een prachtige Kas, waarmee we als Zutphense samenleving de duurzame toekomst in kunnen. Bouw je mee?

Nieuws

Crowdfunding

Steun ons met een gift

Alle bedragen zijn welkom!