Na A3D

A3D is tot onze grote spijt opgehouden te bestaan. Maar daarmee is het Zutphense duurzaamheidsproces niet gestopt. Integendeel! Er is in drie jaar een stevige bodem gelegd waarop burgers, overheden, scholen en bedrijven elkaar weten te vinden en samen verder werken. Onder meer aan initiatieven uit de A3D-tijd.

 • Duurzaamheidscentrum
  In 2006 kwam op initiatief van de gemeente aan de Harenbergweg een nieuw centrum voor duurzaamheid beschikbaar. Vanaf 2014, toen A3D de exploitatie overnam, heeft het centrum zich ontwikkeld tot de groene huiskamer van Zutphen, een belangrijke ontmoetingsplek voor inwoners die willen bijdragen aan een duurzamer Zutphen of er van willen genieten. Sinds 2016 is de regie weer in handen van de gemeente. Samen met onder meer ex-A3D-ers wordt gezocht naar een nieuwe formule om deze bijzondere plek in het hart van de samenleving voor het Zutphense duurzaamheidsproces te behouden.
  Initiatief: … (Gemeente Zutphen) , …
  Fase: in ontwikkeling
 • Nieuwsbrief
  A3D beschikte over een publieksnieuwsbrief met meer dan 1200 abonnees (zie www.atelier3d.nl/nieuwsbrief). Dit medium willen we ombouwen tot een maandelijkse nieuwsbrief over duurzaam Zutphen. De brief staat open voor alle initiatieven die bijdragen aan dit hogere doel.
  Initiatief: Marco Meurink (Marco Meurink Marketingcolsultancy), John Verheijden (MOOI Informatiebeheer), …
  Fase: in ontwikkeling
Website gesponsord door Simplex Interactive. Volg ons LinkedIn RSS